Nieuwsflits

3 maart 2018

 
Vanuit de ziekenboeg,
 
De monteurs van het Haga-ziekenhuis hebben onlangs bij Ton van der Snoek twee nieuwe kleppen geplaatst. Het motortje loopt weer stationair en gaat langzaam aan weer op volle toeren draaien, zodat Ton en Nel weer kunnen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.
 
Ton van der Snoek
Marco Polorede 28
2725 KR Zoetermeer
079-888 5040

 

19 februari 2018 

Vanuit de ziekenboeg,
 
Zoals medegedeeld tijdens de laatste RAVA-Senioren-Meeting is Gerard Gielisse inmiddels succesvol geopereerd aan endeldarmkanker. De vooruitzichten zijn positief en er is geen chemo of bestraling noodzakelijk. Gerard gaat rustig aan herstellen en hoopt bij de volgende Meeting aanwezig te kunnen zijn. 
 
Gerard Gielisse
Schepen 73, 2671 HN  Naaldwijk
079-593 1242
 
22 januari 2018, Bezoekje aan Albert (Appie) Postma
 
Voorzien van een bouquet bloemen en de kaart met handtekeningen van oud Ravaleden reden Pieter van der Meer en ondergetekende op maandag 22 januari naar Hellevoetsluis om daar Albert (Appie) en Sjaan Postma te bezoeken.Na een hartelijk ontvangst en een kopje koffie werden er heel veel oude herinneringen opgehaald zoals: “Hoe is het met die”, en “weet je dat nog”. Ook de jeugdkampen en het kampioenschap werden uitgebreid besproken. Je kon zien dat Albert en Sjaan het gezellig vonden. Na een prima lunch werd het tijd om op te stappen, daar het voor Albert tijd was geworden om zijn middagslapie te gaan doen.Al met al een heel gezellige happening.
 
groetjes wim van grol