Nieuwsflits

10 september 2018
 
Beste RAVAAN,    
 
De OUD Hagenaar is eenkrant die elke twee weken uitkomt in een oplage van tenminste 75.000 exemplaren en gratis te verkrijgen is, op circa 400 distributiepunten in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar.
Daarnaast is het mogelijk een abonnement af te sluiten, maar het voordeligst is om de krant na verschijning gratis als PDF te downloaden via onze website.
                                                                                                    
In het archief van deze krant zijn ook veel rubrieken te vinden in diverse categoriën, met veel anekdotes, herinneringen, foto’s  en mooie verhalen over het Den Haag van vroeger. Een aanrader om te lezen.
 
Met een vriendelijk sportgroet,
 
Theo Hazebroek
e)   tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
3 juli 2018
 
Beste RAVAAN,                                                                  
 
Bij het kijken naar een filmpje met een karaoke autorit met Paul mcCartney (zie de onderstaande Link), waande ik mij terug in de tijd, waarbij allerlei herinneringen door mijn gedachte speelde, waaronder ook mijn fijne voetbaljaren in de RAVA-jeugd. 
Ook al ben je niet een echte Beatles-fan (geweest), is het zeer aan te raden dit 23 minuten durende filmpje te bekijken. Ik weet zeker dat dit filmpje ook bij jou wat losmaakt.
Geniet er van. 
Sportgroet, 
Theo Hazebroek  
 
 
      Beste RAVAAN,                                                                                   
 
 Op zaterdag 9 juni (a.s.) wordt voor de eerste keer het svHoutwijk Veteranen Tournooi gespeeld, aanvang 12.00 uur. Deelnemende verenigingen zijn svHoutwijk, Wilhelmus,
Quick Steps, Sheffield Woensdag, Fc Sunami en KSD-Marine. In het team van svHoutwijk spelen nog enige ‘Oud-Ravanen’ mee.
 
Als jij zaterdag nog geen wilde plannen hebt, kom dan (in de loop van de middag) naar het complex van svHoutwijk en draag bij aan een gezellig samenzijn rond het veld en met name aan de bar.
 
 
Ben jij niet in de gelegenheid, dan wens ik jou nogmaals een fijne zomer en/of vakantie en hoop jullie later dit jaar weer te ontmoeten op de RAVA-Senioren-Meeting 3#. 
 
Met een vriendelijk sportgroet,
 
Theo Hazebroek
5 juni 2018
e)   tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
3 maart 2018
 
Vanuit de ziekenboeg,
 
De monteurs van het Haga-ziekenhuis hebben onlangs bij Ton van der Snoek twee nieuwe kleppen geplaatst. Het motortje loopt weer stationair en gaat langzaam aan weer op volle toeren draaien, zodat Ton en Nel weer kunnen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.
 
Ton van der Snoek
Marco Polorede 28
2725 KR Zoetermeer
079-888 5040
 
 
19 februari 2018 
Vanuit de ziekenboeg,
 
Zoals medegedeeld tijdens de laatste RAVA-Senioren-Meeting is Gerard Gielisse inmiddels succesvol geopereerd aan endeldarmkanker. De vooruitzichten zijn positief en er is geen chemo of bestraling noodzakelijk. Gerard gaat rustig aan herstellen en hoopt bij de volgende Meeting aanwezig te kunnen zijn. 
 
Gerard Gielisse
Schepen 73, 2671 HN  Naaldwijk
079-593 1242
 
22 januari 2018, Bezoekje aan Albert (Appie) Postma
 
Voorzien van een bouquet bloemen en de kaart met handtekeningen van oud Ravaleden reden Pieter van der Meer en ondergetekende op maandag 22 januari naar Hellevoetsluis om daar Albert (Appie) en Sjaan Postma te bezoeken.Na een hartelijk ontvangst en een kopje koffie werden er heel veel oude herinneringen opgehaald zoals: “Hoe is het met die”, en “weet je dat nog”. Ook de jeugdkampen en het kampioenschap werden uitgebreid besproken. Je kon zien dat Albert en Sjaan het gezellig vonden. Na een prima lunch werd het tijd om op te stappen, daar het voor Albert tijd was geworden om zijn middagslapie te gaan doen.Al met al een heel gezellige happening.
 
groetjes wim van grol